Herplaatslijst

Naam: vin
Geslacht: M
Geboorte datum: 00/00/0000
Kleur: 3 kleur
Ras: gladhaar gekruint

vin is een gezellige boef! hij is een gecastreerde beer van ongeveer een jaar en vindt dames erg interessant. hij kan goed buiten aangezien het een gladhaartje is, hij zal wel even aan het gras moeten wennen.
Naam: jente
Geslacht: M
Geboorte datum: 00/00/0000
Kleur: choco wit
Ras: gladhaar

jente is een lieve gecastreerde beer van ongeveer 1 jaar. hij vind het spannend om opgepakt te worden maar als hij eenmaal zit is het oke en uiteindelijk went dat vanzelf. jente is 10-05-2017 gecastreerd.
Naam: bart
Geslacht: M
Geboorte datum: 00/00/0000
Kleur: 3 kleur
Ras: gladhaar

bart is een gecastreerde beer van ongeveer 1 jaar. hij is erg nieuwschierig en kan niet wachten tot hij bij d dames kan! hij is 10-05-2017 gecastreerd
Naam: Bounty
Geslacht: V
Geboorte datum: 30/04/2016
Kleur: Bruin wit
Ras: Gladhaar

Bounty is een voorzichtige dame van ongeveer een jaar oud, met de nodige aandacht wordt het zeker een grote knuffelkont!
Naam: blacky
Geslacht: M
Geboorte datum: 00/00/0000
Kleur: zwart
Ras: gladhaar

blacky is een jonge gecastreerde beer en is ongeveer een half jaar oud. Natuurlijk vindt ook hij het geweldig bij de dames en vindt een grote groep vrouwen erg leuk. maar met 1 zeugje zal hij ook tevreden zijn.
Naam: Skittle
Geslacht: V
Geboorte datum: 05/05/2016
Kleur: Zwart wit
Ras: Borstel

Skittle is een rustig zeugje van ongeveer een jaar oud. Ze is grotendeels wit met een lief donker koppie. Eenmaal bij je op schoot geniet ze van de aaitjes en de kriebels
Naam: Twix
Geslacht: V
Geboorte datum: 12/05/2016
Kleur: Zwart wit
Ras: Borstel

Twix is nog wat angstig met oppakken, maar eenmaal buiten de kooi een echt borstel; hartstikke nieuwsgierig! Wie biedt haar een mooi nieuw plekje om te onderzoeken?
Naam: johan
Geslacht: M
Geboorte datum: 00/00/0000
Kleur: creme lilac wit
Ras: glad

johan is een mooie gecastreerde beer van 6 maand. hij is gebracht omdat zijn eigenaar niet meer voor hem kon zorgen. hier hebben wij hem laten castreren op 10 mei 2017. 12 juni mag hij bij de dames. daar gaat hij zich zeker vermaken!
Naam: knir knar en knor
Geslacht: M
Geboorte datum: 00/00/0000
Kleur: creme en rood
Ras:

deze mooie heren heten knir knar en knor, ze kunnen het goed vinden samen en daarom plaatsen we ze graag samen uit. ze zijn ongeveer 2 jaar
Naam: Harry en Boris
Geslacht: M
Geboorte datum: 06/05/2014
Kleur: driekleur
Ras: teddy

Wij zijn Harry en Boris. We zijn heel rustig en zoeken samen een huis waar we nog lekker geknuffeld worden. Ons baasje had niet veel tijd voor ons. We zijn vooral bij mensen die ons vaak uit de kooi halen.
Naam: Diesel
Geslacht: M
Geboorte datum: 10/08/2015
Kleur: rood
Ras: gladhaar

Hoi ik ben diesel en ben heel nieuwsgierig. Vanuit mijn hok in de opvang kan ik alle mooie dames mooi in de gaten houden. Met eten sta ik rechtop en wacht ik net zo lang tot ze me zien!!! Ik ben achtergelaten op de kinderboerderij, maar ben daardoor niet zo bang. Vanaf zaterdag 13 mei mag ik bij de dames, dus dan wordt het feest. Bij wie mag ik komen wonen?
Naam: Nes
Geslacht: M
Geboorte datum: 12/05/2015
Kleur: rood zwart
Ras: gladhaar

Nes komt uit de grote groep van Oosterwolde. Hij is gecastreerd en kan dus bij lief vrouwtje worden geplaatst. Het liefst heeft hij een hele harem, maar met 1 is hij er al heel tevreden.
Naam: Fride en Vrolijk
Geslacht: M
Geboorte datum: 10/05/2016
Kleur: lilac/bruin
Ras: gladhaar

Fride en vrolijk zijn een leuk stel bij elkaar. Zoals ze heetten, zijn ze ook! Het gaat heel goed bij elkaar en zijn nog wat schuw, maar wel makkelijk handtam te krijgen door aandacht.
Naam: Hunny en Bunny
Geslacht: M
Geboorte datum: 11/05/2016
Kleur: wit zilveragoutti en goud agoutti
Ras: borstel en gladhaar

Wij zijn twee hele lieve beertjes. Ons vorige baas vond ons maar teveel werk...Nu zijn we dat helemaal niet...we houden van wat lekkere groente en dat eten mensen toch elke dag ook? Daarnaast zijn we rustig en willen graag wat aandacht! Wie komt ons halen?
Naam: Yoko
Geslacht: M
Geboorte datum: 11/05/2015
Kleur: zilver
Ras: Ch teddy

Yoko is een hele lieve beer. Samen met zijn twee vriendinnetjes is hij binnen gebracht. Helaas was hij ongecastreerd en konden wij het niet riskeren dat hij toch nakomelingen zou gaan produceren. Hij is nu gecastreerd en zoekt weer een goed tehuis. Vanaf 26 mei mag hij bij de vrouwen en dat zal die heel leuk weer vinden.
Naam: knabbel en babbel
Geslacht: M
Geboorte datum: 00/00/0000
Kleur: divers
Ras: langhaar en borstel

dit zijn knabbel en babbel, 2 lieve zeugjes van ongeveer 6 maand oud. ze zijn dus nog erg jong. ze zijn nog een beetje bang maar het is dus een leuke uitdaging om ze tam te krijgen! groente zal dan zeker helpen! gaat u deze uitdaging aan?
Naam: max
Geslacht:
Geboorte datum: 00/00/0000
Kleur: wildagouti wit
Ras: borstel

dit is max, een gecastreerde beer van nog geen jaar oud.hij is nieuwsgierig maar trekt zich uiteindelijk toch liever even terug. heeft u een huisje voor hem met 1 of een aantal leuke dametjes?
Naam: astor
Geslacht: M
Geboorte datum: 00/00/0000
Kleur: choco wit gladhaar
Ras: g

astor is een lief beertje die alles nog erg spannend vindt. hij is gecastreerd en kan bij de dames dus. met veel groente en veel aandacht wordt ook hij zeker tam! wie durft deze uitdaging aan?
Naam: Rick
Geslacht: M
Geboorte datum: 12/10/2016
Kleur: Goudagouti wit
Ras: Gladhaar

Rick komt uit een grote groep cavias en heeft nog niet zoveel geleerd over het optillen en huisdierleven.. wel is hij al erg rustig en makkelijk met optillen, dus dit gaat een echte knuffel worden! Rick is gecastreerd.
Naam: Faya
Geslacht:
Geboorte datum: 08/06/2016
Kleur: Driekleur
Ras: Gladhaar

Faya komt uit een grote groep cavias die niet zoveel gewend zijn, ze vind het dan ook nog erg spannend om opgepakt te worden. Ondanks dat ze dit nog moet leren, laat ze haar karakter al wel duidelijk zien. Ze gaat niet stil in een hoekje zitten als ze het er niet mee eens is, ze blijft gewoon mopperen op je arm. Ze is nog jong en erg gezond, dus wij denken dat ze echt op gaat bloeien als ze eenmaal de voordelen van een eigen bediende inziet!
Naam: Snow & White
Geslacht: M
Geboorte datum: 20/03/2014
Kleur: Rus en wit
Ras: Tesselaar en Peruvian

Voor dit prachtige koppeltje beertjes zoeken wij iemand die ze graag samen wil houden. Ze vermaken zich namelijk uitstekend met zijn tweetjes en wonen al lang samen. Snow heeft krullen en een rus tekening, White is de coronet. Ze zijn ongeveer 3 jaar oud. Het zijn erg lieve rustige cavias, kortom een heel gezellig stel!
Naam: bonnie, anna, jasmin, en teun
Geslacht: V
Geboorte datum: 04/02/2014
Kleur: diverse kleuren
Ras: diverse rassen

Dit viertal is bij ons binnengebracht omdat hun baasje kleiner ging wonen en ze niet meer in huis kon houden. Het is een bont stel bij elkaar. De drie oudere zijn heel rustig, de jongere zwarte moet nog een beetje wennen. Ze zouden graag samen een huis willen met elkaar. Het zijn 3 vrouwtjes en 1 gecastreerde beer. Wie gaat deze uitdaging aan?
Naam: Mimie en Muisje
Geslacht: V
Geboorte datum: 00/00/0000
Kleur: Rood-wit en wit
Ras: Sheltie en gladhaar

Mimie en Muisje zijn twee prachtige zeugjes, hier samen binnen gekomen en ze willen ook graag samen verhuizen. Ze zijn altijd super verzorgd geweest, maar door allergie in de familie konden ze niet bij hun baasje blijven. Qua karakter matchen ze ook goed. Mimie is 2 en Muis 3 jaar oud.
Naam: jip
Geslacht: V
Geboorte datum: 00/00/0000
Kleur: zwart
Ras: g

dit is jip, een lieve cavia die gek is op eten. ze is nog een beetje schichtig maar dat komt wel goed. ze is erg nieuwsgierig en graag plaatsen we haar met een gecastreerd beertje uit
Naam: major
Geslacht: M
Geboorte datum: 14/01/2017
Kleur: rood zwart
Ras: v

dit is major, hij is een gecastreerd beertje van ongeveer 1 en een half jaar oud. het is een erg lieve beer en is gek op vrouwen! hij komt oorspronkelijk van buiten dus dat vindt hij helemaal niet erg. hij is nog wel een beetje schichtig maar met genoeg geduld en aandacht wordt ook hij zeker tam.
Naam: Men
Geslacht: M
Geboorte datum: 14/04/2016
Kleur: bruin/zwart
Ras: Gladhaar

Ik ben een jong gecastreerd beertje en kan bij een zeugje geplaatst worden,ook ik kom uit een hele grote groep cavia`s van Oosterwolde ,wie heeft er een warm en liefdevol plekje voor mij?
Naam: Sophie
Geslacht: V
Geboorte datum: 26/10/2015
Kleur: Zwart
Ras: Gladhaar

Sophie is met een grote groep binnengekomen, ze is een prachtige zwarte gladhaar cavia. Sophie is op zoek naar een fijn huisje waar ze samen met een andere cavia kan komen wonen. Met veel geduld, aandacht en liefde kun je grote vriendjes met haar worden. Heb jij plek?