Opvang

Een paar van de binnenverblijven

CAVIAOPVANG

Stichting Cavia vangt cavia’s op die u, om welke reden dan ook, niet langer zelf kunt verzorgen. Dit is gratis. Wij vragen u dan een afstandsverklaring te tekenen, waardoor Stichting Cavia eigenaar van de cavia wordt. Wanneer de cavia gezond en nog jong genoeg is, zal de stichting op zoek gaan naar een nieuw tehuis, net als bij een asiel voor honden of katten. Mocht dat niet lukken, dan zal de cavia de rest van zijn leven in het caviadorp in Bakkeveen verblijven.

Stichting Cavia heeft OPVANGADRESSEN in:

Achel (België) Opvang
Angerlo Opvang & uitplaatsing
Annen Noodopvang
Bakkeveen (Friesland) Opvang & uitplaatsing
Doetinchem Opvang & uitplaatsing
Haarlem Noodopvang
Opmeer (Noord-Holland) Opvang & uitplaatsing
Posterholt (Limburg) Noodopvang
Ter Aar Opvang & uitplaatsing
Wissenkerke (Midden-Zeeland) Opvang & uitplaatsing

Wilt u uw cavia slechts tijdelijk bij de stichting onderbrengen, omdat u bijvoorbeeld op vakantie gaat, dan kan dat ook. Wij vragen voor vakantieopvang van cavia’s een vergoeding van € 1,– per dag per cavia. Dit is een richtprijs, de prijs kan verschillen per locatie.

Stichting Cavia heeft VAKANTIEOPVANGADRESSEN in:
Axel
Bakkeveen (Friesland)
Doetinchem
Emmen
Heerlen
Oss
Veendam
Velp
Wissenkerke (Midden-Zeeland)

Wilt u het telefoonnummer van een van de opvangadressen, stuurt u dan een e-mail aan:informatie@stichtingcavia.com