Herplaatslijst

 • Elena en Zara zijn 2 lieve zusjes en zijn geboren op 19/05/2018. Ze zijn in de opvang gekomen omdat hun oude eigenaar niet meer voor ze kon zorgen. Ze zijn een gecastreerde beer gewend en we plaatsen ze daarom ook graag samen bij een gecastreerde beer uit. Ze zijn nog een beetje schuw, maar met veel aandacht zal dat zeker beter worden.

 • Roseta is een jong dametje, geboren op 24/04/2019. Ze is gebracht omdat er per ongeluk een nestje was gekomen. Ze is erg nieuwsschierig maar vind ondertussen alles nog een beetje spannend. We plaatsen haar graag uit met een gecastreerde beer.

 • Nala is een knappe dame van ongeveer 6 maand oud. Ze is met een grotere groep binnen gebracht en is nog een beetje schichtig. Met voldoende aandacht zal ze zeker tammer kunnen worden. We plaatsen haar graag uit met een gecastreerde beer of zeugjes met gecastreerde beer.

 • Meike is een lieve dame van ongeveer een jaar oud. Ze is met meerdere cavia´s binnen gebracht en we plaatsen haar graag uit met een gecastreerde beer. Ze is erg lief en geschikt voor kinderen.

 • Stewie en Brian zijn 2 lieve caafjes van ongeveer 1,5 jaar oud. Hun namen zijn niet erg toepasselijk, maar het zijn 2 dametjes, zusjes. Ze zijn erg lief en geschikt voor kinderen. We plaatsen ze graag uit bij een gecastreerde beer.

 • Witje en Frommel zijn 2 schattig druktemakers. Ze zijn op 24-02-2019 en 04-03-2019 geboren. Ze zijn gebracht omdat hun eigenaren per ongeluk nestjes kregen Ze zijn op 4 weken oud samen gekomen en kunnen het erg goed vinden samen. We plaatsen ze nu graag samen uit.

 • Mysha en Tyler is zijn 2 leuke beren van ongeveer 2 jaar oud. Ze zijn erg lief en echte druktemakers. Ze zijn geschikt voor kinderen en kunnen buiten gehouden worden. We plaatsen ze graag samen uit.

 • Ed en Eddie zijn 2 lieve pluizebollen van ongeveer 1,5 jaar oud. Het zijn 2 broertjes en we plaatsen ze daarom graag samen uit. Ze zijn erg lief en geschikt voor kinderen.

 • Billie en Jean zijn 2 lieve cavia’s van 3 en 4 jaar oud. Billie is een gecastreerde beer en Jean is een zeugje. Ze zijn erg lief en we plaatsen ze graag samen uit of met een paar zeugjes er bij. Ze zijn geschikt voor kinderen en we zoeken een leuk huisje waar ze lekker oud kunnen worden.

 • White Dot is een knappe dame van 1 jaar oud. Ze is vrij rustig en kan bij een leuke gecastreerde beer worden herplaatst. Ze is erg lief en geschikt voor kinderen.

 • Didi is een lief zeugje van ongeveer 9 maand oud in juli 2019. Ze is met een grotere groep binnen gebracht en is nog een beetje schuw. Met veel tijd en aandacht zal ze zeker tammer kunnen worden. We zoeken nu een leuk huisje voor haar met een gecastreerde beer of een gecastreerde beer met 1 of meerdere zeugjes.

 • Yuta is een lieve en rustige zeug van 2 jaar oud. Yuta komt uit een grote groep cavia’s. Ze vind alles nog een klein beetje spannend, maar als ze eenmaal op je armen zit is het goed. Met veel aandacht is ze zeker nog tammer te krijgen. Wij plaatsen haar daarom ook graag uit samen met een gecastreerde beer.

 • Yosie is een lieve rustige zeug van 2 jaar oud. Ze komt uit een grote groep. Ze vind alles nog een beetje spannend maar met veel aandacht is ze zeker nog tam te krijgen. Wij plaatsen haar dan ook graag uit met een gecastreerde beer.

 • Stafanie is een lieve jonge zeug van 1 jaar oud. Ze is erg rustig en lief naar andere cavia’s. Ze is daarom ook geschikt voor kinderen. Wij plaatsen haar dan ook graag met een gecastreerde beer.

 • Melon is een lief zeugje van 2 jaartjes oud. Ze komt uit een grote groep en ze vind alles nog een beetje spannend, maar met veel geduld en aandacht is ze zeker nog tam te krijgen. Wij plaatsen haar dan ook graag uit samen met een gecastreerde beer.

 • Bambi is een lieve zeug van 2 jaar oud. Ze is lief en sociaal en daarom ook geschikt voor kinderen  Ze komt uit een grote groep en hierdoor plaatsen wij haar ook graag uit samen met een gecastreerde beer.

 • Witje en Willie zijn 2 lieve beren. Witje is 1,5 jaar oud en Willie is 7 weken jong. Ze zijn lief en rustig. Witje zit al geringe tijd in de opvang. Witje en Willie zijn later samen gekomen. Omdat het zo goed gaat willen we ze graag samen uitplaatsen.

 • Marco en Polo zijn 2 lieve beren van ongeveer 1 jaar oud. Ze zijn nog wel een beetje schichtig, alleen het oppakken vinden ze wat spannend. Zodra ze op je arm zitten is het goed en als ze veel aandacht krijgen worden ze zeker nog tammer. Ze zijn opzoek naar een nieuw huisje waar ze veel aandacht kunnen krijgen.

 • Chevy is een lieve gecastreerde beer van 2 jaar oud. Hij is op 3 juli 2019 gecastreerd en mag vanaf 3 augustus bij de zeugjes. Chevy heeft een rustig karakter en is lief naar de andere cavia’s toe. Wij plaatsen hem het liefst uit met een of meerdere zeugjes.

 • Flip is een lieve gecastreerde beer van 1,5 jaar oud. Hij is 2 juli 2019 gecastreerd en mag vanaf 2augustus bij de zeugjes. Flip is lief, rustig en geschikt voor kinderen. Hij is alleen achtergebleven en nu zoekt hij een huisje waar hij met een of meerdere zeugjes mag gaan wonen.

 • Sjors is een rustige en lieve gecastreerde beer van 2 jaar oud. Hij is 3 juli 2019 gecastreerd en mag vanaf 3 augustus 2019 bij de zeugjes. Hij is erg lief en is geschikt voor kinderen. Hij is met een grotere groep binnen gebracht en plaatsen hem daarom ook graag uit met een of meerdere zeugjes.

 • Mark van Bommel is een zeer lieve gecastreerde beer van een jaar oud. Hij is 29 juni gecastreerd en mag vanaf 29 juli bij de zeugjes. Hij komt uit Limburg en is nu opzoek naar een nieuw zeugje waar hij mee kan gaan samen wonen.

 • Kuifje is een lieve en sociale gecastreerde beer van 1,5 in juli 2019. Hij is gecastreerd en kan bij zeugjes uitgeplaatst worden. Kuifje is zeker geschikt voor kinderen en hij is zacht aardig naar de andere cavia’s toe. Wij plaatsen hem daarom ook graag bij een of meerdere zeugjes uit.

 • Romeo is een lief gecastreerd beertje van ongeveer 4 maanden oud in juli 2019. Hij is gecastreerd op 3 juli en kan vanaf 3 augustus bij zeugjes worden herplaatst. Hij is nog een beetje schichtig en heeft nog veel aandacht nodig om tammer te worden. Als hij eenmaal op schoot zit is alles goed, maar het oppakken zelf is nog spannend. We plaatsen hem het liefst uit met een of meerdere zeugjes.

 • Jop is een knappe gecastreerde beer van ongeveer 1 jaar oud in juli 2019. Hij is gecastreerd op 3 juli en kan vanaf 3 augustus bij zeugjes worden herplaatst. Hij is met meerdere cavia’s binnen gebracht en zoekt nu een leuk huisje waar hij met een of meerdere zeugjes kan wonen.

 • Venkel is een lieve en gezellige gecastreerde beer van ongeveer 1,5 jaar oud in juli 2019. Hij is gecastreerd op 29 juni en kan vanaf 29 juli bij zeugjes worden herplaatst. Hij is met een grotere groep binnen gebracht en het is overduidelijk dat hij de tamste is, het is namelijk een echte knuffel. Hij is geschikt voor kinderen en we plaatsen hem graag uit bij 1 of meerdere zeugjes.

 • Dikkie Dik is een lieve gecastreerde beer en is geboren op 09-03-2019. Hij is gecastreerd op 29 juni en kan vanaf 29 juli bij zeugjes worden geplaatst. Hij is nog een beetje schuw, maar met genoeg aandacht en tijd (en natuurlijk wat lekkere groentes) zal hij zeker tam worden. Oppakken is nog wat spannend, maar als hij eenmaal zit is het helemaal goed. We herplaatsen hem graag met 1 of meerdere zeugjes.

 • Beertje is een lieve gecastreerde beer van ongeveer 2,5 jaar oud. Hij is gecastreerd op 03-07-2019 en kan vanaf 03-08-2019 bij zeugjes worden herplaatst. Hij is erg lief en een echte knuffel! Hij is geschikt voor kinderen en graag herplaatsen wij hem met een zeugje of met een groepje zeugjes.

 • Sanne is een lief zeugje van 2 jaar oud. Ze is met een grotere groep binnen gebracht en is nog wat schuwer. Ze zal met genoeg aandacht zeker tammer kunnen worden. We plaatsen haar graag uit met een rustige gecastreerde beer waarmee ze lekker oud kan worden.

 • Rianne is een mooie dame van ongeveer 2 jaar oud. Ze is met een grotere groep binnen gebracht en is nog een beetje schichtig. Ze zal met genoeg aandacht zeker tammer kunnen worden. Ze is sociaal in een groep, maar kan ook met alleen een gecastreerde beer worden herplaatst.

 • Kwiebel en Kwabbel zijn 2 schattige broertjes van ongeveer een jaar oud. Ze zijn erg lief en kunnen buiten gehouden worden. Ze zijn nog wat schichtig en oppakken vinden ze nog wat eng, maar als ze eenmaal op schoot zitten is het allemaal goed. We plaatsen ze graag samen uit.

 • Hosico en Pablo zijn 2 beren van ongeveer 2,5 jaar oud. Ze zijn erg lief en vermoedelijk zijn het broertjes. Ze zijn nog een beetje schuw, maar zullen met veel aandacht zeker tammer worden. We plaatsen ze graag samen uit.

 • Pruikje is een lieve en gezellige gecastreerde beer van ongeveer 5 jaar oud. Hij is erg enthousiast en vindt het prettig om bij mensen te zijn. Hij kan goed met andere cavia’s en is niet moeilijk met het koppelen bij een maatje. Hij is eerder uitgeplaatst geweest, maar terug gekomen omdat zijn maatje overleden is.

 • Cruijff is een gecastreerde beer van ongeveer 2,5 jaar oud. Hij is eerder uitgeplaatst geweest, maar terug gekomen omdat het niet goed klikte met zijn andere maatje. We zoeken nu een goed huisje voor hem met een lieve zeug.

 • Yoki is een lieve gecastreerde beer van ongeveer 2 jaar oud. Hij is nog een beetje schichtig en vindt alles nog een beetje spannend, maar met veel aandacht zal dat zeker beter worden. Hij is gecastreerd op 29 juni en kan vanaf 29 juli bij een zeugje worden herplaatst. Hij is erg lief en graag plaatsen we hem bij 1 of meerdere dametjes.

 • Vince is een gecastreerd beertje van ongeveer een jaar oud. Hij is gecastreerd op 29 juni en kan bij zeugjes worden geplaatst worden vanaf 29 juli. Hij houdt erg veel van vingers en om er op te knagen en te likken (belangrijk om te weten). Hij is erg lief en vindt schoot geen probleem. We herplaatsen hem graag bij een leuk zeugje.

 • Sebastiaan is de definitie van een echte borstelcavia; enthousiast over alles en een echte druktemaker. Hij is gek op aandacht en is een echte lieverd. Hij is gecastreerd op 29 juni en kan op 29 juli bij zeugjes herplaatst worden. Hij is geboren op 16.02.2019 en is geschikt voor kinderen.

 • Pepijn is een gecastreerde beer en is geboren op 12.09.2016. Hij is gecastreerd op 29 juni en kan vanaf 29 juli bij zeugjes worden geplaatst. Hij is gebracht omdat zijn oude eigenaar niet meer voor hem kon zorgen. Nu proberen we een huisje te vinden waar hij lekker met 1 of meerdere zeugjes oud kan worden.

 • Morgan is een schattig gecastreerd beertje en tevens een echte druktemaker. Hij is gecastreerd op 29 juni en kan vanaf 29 juli bij zeugjes worden geplaatst. Hij is geboren op 11.06.2018 en is behoorlijk tam. Hij is erg lief en geschikt voor kinderen.

 • Graafje is een gecastreerde beer en is geboren op 22.12.2019. Hij is gecastreerd op 29 juni en kan vanaf 29 juli bij zeugjes worden herplaatst. Hij is gebracht omdat zijn maatje overleden is. Nu zoeken we een goed huisje voor hem waar hij samen met 1 of eerdere zeugjes kan samenleven. Hij is erg lief en kinderen gewend.

 • Charlie is een knappe gecastreerde beer en is geboren op 06.08.2017. Hij is gecastreerd op 29 juni en kan vanaf 29 juli bij zeugjes geplaatst worden. Hij is gebracht omdat zijn eigenaar niet meer voor hem kon zorgen, nu zoeken we een goed huisje voor hem waar hij gezellig met 1 of meerdere zeugjes kan samenleven. Hij is erg lief en geschikt voor kinderen.

 • Calypso is een gecastreerde beer en is geboren op 04.02.2018. Hij is op 29 juni gecastreerd en kan vanaf 29 juli bij zeugjes worden herplaatst. Hij is erg lief en rustig en is daarom erg geschikt voor kinderen. We herplaatsen hem graag bij een lieve zeug.

 • Boebs is een gecastreerde beer en is geboren op 3 januari 2019. Hij is 29 juni 2019 gecastreerd en kan vanaf 29 juli 2019 bij zeugjes geplaats worden. We zoeken een leuk huisje voor hem met een lief zeugje waar hij gezellig oud mee kan worden. Hij is erg lief en geschikt voor kinderen.

 • Batman is een lief gecastreerd beertje en is geboren op 29 februari 2019. Hij is gecastreerd op 29 juni 2019 en kan vanaf 29 juli bij zeugjes geplaatst worden. Hij is erg nieuwsgierig en een echte druktemaker. Hij is erg lief en geschikt voor in een grotere groep dames.

 • Mickey en Kiki zijn 2 knappe beren van ongeveer een jaar oud. Ze zijn wegens woonomstandigheden afgestaan en zijn opzoek naar een nieuw huisje waar ze samen oud kunnen worden. Ze zijn erg lief en tam, ze zijn erg geschikt voor kinderen.

 • Loeloe en Joppe zijn 2 stevige broertjes. Ze zijn al wat ouder, namelijk ongeveer 4 jaar oud. Ze zijn ondanks dat nog goed herplaatsbaar. Het zijn echte knuffelcavia’s en zijn geschikt voor kinderen. We plaatsen ze graag samen uit.

 • Hooi en Stro zijn 2 schattige broertjes. Ze zijn geboren op 27-03-2019. Ze vinden alles interessant en onderzoeken graag. Ze zijn erg lief en zijn erg geschikt voor kinderen. We plaatsen ze graag samen uit.

 • Hanna is een lieve dame van ongeveer een jaar oud. Ze schouwt eten als een grote prioriteit en doet dit dan ook het liefst de hele dag. Ze is erg lief en we plaatsen haar het liefst uit met een gecastreerde beer. Ze is geschikt voor kinderen.

 • Femke is een schattig zeugje van ongeveer een jaar oud. Ze is met meerdere cavia’s binnen gebracht omdat haar oude baasje niet meer voor haar kon zorgen. We zoeken nu een goed huisje voor haar met een leuke gecastreerde beer waar ze lekker oud mee kan worden.

 • Bente is een lief zeugje van ongeveer een jaar oud. Ze is erg nieuwsgierig maar als dingen te dichtbij komen wordt het toch wel een beetje spannend. Haar oude baasje kon niet meer voor haar zorgen, daarom zoeken we nu een leuk huisje voor haar met een gezellige gecastreerde beer of een groepje zeugjes met gecastreerde beer.

 • Dipsie is een leuke gecastreerde beer van ongeveer 6 maanden oud. Hij is gecastreerd op 29 juni en mag na 4 weken bij de dames. Hij is erg lief, maar vind alles nog wel een beetje spannend. Hij kan het beste bij een lief zeugje worden uitgeplaatst.

 • Donald en Duck zijn twee cavia’s van ongeveer 1 jaar oud. Het zijn twee hele leuke beren en zijn zeer geschikt voor kinderen. Ze vinden alles nog een beetje spannend, maar dat zal zeker beter worden. Waarschijnlijk zijn het broertjes en we plaatsen ze graag samen uit.

 • Sjon en Sjanol zijn twee leuke cavia’s van ongeveer 1,5 jaar oud. Ze komen uit een grote groep en zoeken nu een nieuw huisje. Ze zijn nog een beetje schichtig, maar met veel aandacht kan dit wel beter worden. Ze zijn ook geschikt voor buiten.

 • Rambo en Raymen zijn twee leuke beren van ongeveer 1 jaar oud. Ze zijn met een grotere groep binnen gebracht en zoeken nu weer een leuk huisje. Ze zijn erg lief en geschikt voor kinderen.

 • Brownie is een lieve gecastreerde beer van 5 jaar. Hij is erg rustig en is goed met andere cavia’s. Hij is gecastreerd op 28-05-2019 en kan bij een zeugje worden herplaatst

 • Sjors en Meds zijn 2 lieve beren van ongeveer een jaar oud. Ze zijn gebracht omdat er niet langer voor ze gezorgd kon worden. Ze zijn nog wat schichtig maar kunnen met veel aandacht erg tam worden.

 • Naam: Baloe Geslacht: M Geboorte datum: 17/04/2017 Kleur: zwart wit Ras: Baloe is een gecastreerde beer van ongeveer 2 jaar oud. Hij is nog wat schichtig maar zal zeker tam kunnen worden. Hij is gecastreerd op 06-03-2019

 • Naam: Milka Geslacht: M Geboorte datum: 24/04/2018 Kleur: Goudagouti wit bruin Ras: Milka is een gecastreerd beertje van ongeveer 1 jaar oud. Hij is gecastreerd op 12-04-2019 en kan bij zeugjes worden herplaatst. Hij is lief, maar nog wel een beetje schichtig wat zeker goed zal kunnen komen

 • Naam: Roos en Sofie Geslacht: V Geboorte datum: 04/06/2014 Kleur: wildagouti/zwart wit Ras: Gladhaar Roos en Sofie zijn 2 gezellige dametjes van al een oudere leeftijd, bijna 5 namelijk. Er is afstand van ze gedaan wegens een scheiding. Ze kunnen worden herplaatst bij een oudere castraat