Herplaatslijst

 • Puk en Joep zijn 2 lieve pluizenbollen van ongeveer een jaar oud in december 2019. Ze zijn erg rustig en eventueel geschikt voor kinderen. Het zijn 2 broertjes die het goed met elkaar kunnen vinden, daarom geven we ze graag samen een huisje.

 • Tygo en Abel zijn een schattig berenkoppeltje van januari 2019 (Tygo, rechts) en 11-10-2019 (Abel). Tygo heeft een scheef kopje, waar hij zich gelukkig goed mee kan redden. Ze zijn niet samen binnengebracht en later pas bij elkaar gekomen. Ondanks dat kunnen ze het erg goed vinden en plaatsen we ze graag samen uit.

 • George en Cloony zijn nog wat schuwere beertjes van mei 2019 en januari 2019. Ze zijn met een grotere groep binnengekomen en zijn later pas bij elkaar gekomen. Ondanks dat kunnen ze het erg goed vinden en plaatsen we ze graag samen uit.

 • Buffy en Irish Lady zijn een rustig koppeltje. Buffy (rood) is een gecastreerde beer van november 2017 en Irish Lady is een zeugje van 07-04-2018. Ze zijn afgestaan omdat er helaas niet langer meer voor gezorgd kon worden. Graag geven we ze samen een leuk huisje met eventueel nog een paar zeugjes.

 • Stelpie is een gecastreerd beertje van augustus 2019. hij is gecastreerd op 04-01-2020 en kan vanaf 04-02-2020 bij zeugjes worden herplaatst. Het is een rustig en lieve castraat die eventueel geschikt is voor kinderen

 • Pluk is een nog jong gecastreerd beertje, geboren in augustus 2019.  Het is een rustig caviaatje dat zich graag bezig houdt met zijn grote hobby, eten! Hij is gecastreerd op 04-01-2020 en kan vanaf 04-02-2020 bij zeugje worden herplaatst. Wie geeft hem een maatje met wie hij zijn hobby samen kan uitvoeren?

 • Okki is een schattig, pluizig gecastreerd beertje van ongeveer december 2017. Hij is gecastreerd op 11-01-2020 en kan vanaf 11-02-2020 bij zeugjes herplaatst worden. Hij is lief en eventueel geschikt voor kinderen.

 • Naruto is een schattige gecastreerde beer en is geboren op 02-06-2017. Hij is gecastreerd op 16-12-2019 en kan bij 1 of meerdere zeugjes worden herplaatst. Hij is erg lief en is eventueel geschikt voor kinderen.

 • Bobo is een gecastreerd beertje van januari 2018 en is gecastreerd op 13-12-2019. Hij komt uit een grotere groep en vindt veel dingetjes nog wel spannend, hij zal iets meer tijd nodig hebben om te wennen aan mensen. Hij kan bij 1 of meerdere zeugjes worden herplaatst

 • Loeki is een knappe castraat van ongeveer oktober 2017. Hij is gecastreerd op 13-12-2019 en kan bij 1 of meerdere zeugjes worden herplaatst. Het is een gezellige, maar rustige beer die niet erg dominant is. Hij is erg lief en eventueel geschikt voor kinderen.

 • Mateo is een gecastreerde beer van ongeveer oktober 2017. Hij is gecastreerd op 16-12-2019 en kan bij 1 of meerdere zeugjes worden herplaatst. Hij komt uit een grotere groep en moet dus nog aan mensen wennen, wat met veel tijd, aandacht en wat lekkere groentes zeker zal lukken.

 • Bandit is een gecastreerde beer en is geboren op 15-05-2019. Hij is gecastreerd op 16-12-2019 en kan bij zeugjes worden herplaatst. Hij is erg lief en kan goed met jonge caviaatjes

 • Spirit is een knappe gecastreerde beer van mei 2018. Hij is gecastreerd op 16-12-2019 en kan bij 1 of meerdere zeugjes worden herplaatst. Hij is in de opvang gekomen omdat zijn maatje overleden was en zijn eigenaren niet genoeg tijd meer voor hem hadden. Hij kan goed met jonge cavia’s overweg en heeft een lief, nieuwsgierig karakter

 • Cooper is een ouder gecastreerd beertje van 4,5 jaar oud (in december 2019). Hij is gecastreerd op 16-12-2019 en kan bij zeugjes worden herplaatst. Ondanks dat hij al iets ouder is vindt hij alles nog erg interessant en vindt hij zeugjes nog erg leuk. Wie geeft hem een huisje waar hij van zijn oude dag kan genieten?

 • Chase is een gecastreerde beer en is geboren op 5 juli 2018. Hij is gecastreerd op 25-09-2019 en kan bij zeugjes worden herplaatst. Hij houdt van de aanwezigheid van andere cavia’s en heeft er geen problemen mee om de hoogte op te zoeken. Hij kan vrij dominant zijn.

 • Foster is een gecastreerde beer en is geboren op 05-11-2018. Hij is gecastreerd op 16-12-2019 en kan bij zeugjes worden herplaatst. Hij is erg lief en eventueel geschikt voor kinderen. Wie heeft een goed plekje voor deze knappe castraat?

 • David is een schattige gecastreerde beer, die alles nog wel een beetje spannend vindt. Hij is geboren op 05-11-2018 en is gecastreerd op 16-12-2019. Hij kan bij 1 of meerdere zeugjes worden herplaatst. Omdat hij nog vrij schuw zal hij wel wat meer tijd nodig hebben om tammer te worden

 • Davina is een jong zeugje. Ze is geboren op 20-11-2019. Haar moeder is binnen gebracht uit een grote groep. Ze vindt alles nog een beetje spannend, dus zal nog wat tijd moeten hebben om op haar nieuwe plekje te wennen.

 • Doedels is een hele bijdehante dame. Het liefst hangt ze de hele dag over de rand van haar kooi zodat ze het beste uitzicht heeft. Ze wil alles ontdekken en neemt daarbij ook wel eens een knabbeltje uit je vinger, want misschien is het wel eetbaar.  Ze is ongeveer 2,5 jaar oud (in januari 2020)

 • Faith is een rode borstel zeug van juli 2017.

 • River is een zeugje van februari 2018. Het is een knappe dame met een lange witte vacht met mooie donkere oogjes. Graag plaatsen we haar samen met een castraat en misschien nog wat andere dames.

 • Grobbebol is een grappig zeugje dat graag haar ding doet. Ze trekt zich niet heel veel aan van andere cavia´s en ligt goed in een grotere groep. Ze is ongeveer geboren rond augustus 20188. We plaatsen haar graag uit met een castraat of een groep zeugjes met castraat

 • Jesse is een lieve zeug, geboren op 04.08.2018. Ze is in de opvang gekomen, omdat haar oude eigenaar niet meer goed voor haar kon zorgen. Nu zoeken we graag een goed huisje voor haar met een gecastreerde beer of een groepje zeugjes met castraat. Wie geeft haar een goed huisje?

 • Jalou is een jonge zeug, geboren op 04.08.2018. Ze is in de opvang gekomen omdat haar oude eigenaar niet meer goed voor haar kon zorgen. Nu zoeken we graag een goed huisje voor haar met een gecastreerde beer of een groepje zeugjes met castraat. Wie heeft een goed huisje voor haar?

 • Stella is een nog wat schichtig zeugje. Ze is geboren rond april 2018 en zit sinds september in de opvang. Ze vindt veel dingen nog vrij spannend en heeft extra aandacht nodig wat het tam worden betreft. Met veel tijd en natuurlijk wat groente zal het waarschijnlijk wel beter worden. We herplaatsen haar graag met een gecastreerde beer of een groepje zeugjes met castraat

 • Dodo is een gecastreerde beer van juli 2018. Hij is gecastreerd op 16-12-2019 en kan bij 1 of meerdere zeugjes worden herplaatst. Hij vindt veel dingen nog wel wat spannend, maar als hij eenmaal op zijn gemak is is hij erg rustig. Hij kan bij 1 of meerdere zeugjes worden herplaatst

 • Bella en Mars zijn een leuk koppel van augustus 2017 (Bella) en november 2017 (Mars). Bella kan niet bij andere zeugjes geplaatst worden, daarom plaatsen we ze graag als koppel uit. Ze kunnen het erg goed vinden samen. Mars is gecastreerd op 30-10-2019

 • Simba en Mufasa zijn 2 lieve beren van ongeveer een jaar oud. Ze zijn met een grotere groep binnengekomen en later pas bij elkaar gekomen. Ondanks dat is het een erg gezellig stel samen en willen we ze graag samen een goed plekje geven

 • Snella is een lieve zeug van augustus 2017. Ze is met een grotere groep binnengebracht en is nu opzoek naar een goed huisje met een gecastreerde beer of eventueel een groepje.

 • Kiara is een nog wat schuw zeugje van ongeveer oktober 2018. Ze is vrij dominant en kan het beste met een lieve gecastreerde beer worden herplaatst. Ze vindt alles nog wel wat spannend maar zal met veel tijd en aandacht snel kunnen wennen.

 • Pedro is een lieve beer van ongeveer 2 jaar (in dec. 2019). Hij is binnengebracht met een scheef kopje, waarmee hij zich gelukkig erg goed kan redden. Hij is gecastreerd op 27-11-2019. We herplaatsen hem graag bij 1 of meerdere zeugjes

 • Paul en Lasagne zijn samen een schattig, bijzonder berenkoppeltje. Paul is op een leeftijd van ongeveer een half jaar (geboren rond mei 2019) in de opvang binnen gebracht met een grote groep. Lasagne is geboren op 02-09-2019. Paul heeft een afwijking in zijn hoofd waardoor hij regelmatig vreemde bewegingen maakt met zijn kop en ondanks dat redt hij zich er goed. Ze kunnen het erg goed vinden en we geven ze graag samen een goed huisje.

 • Wesley en Sneijder zijn 2 knappe beren van ongeveer een jaar oud. Ze zijn met een grote groep binnengebracht en we herplaatsen ze nu graag met zijn tweetjes.  Ze vinden de meeste dingen nog wel een beetje spannend, maar wennen al heel erg aan mensen.

 • Ernest en Elton zijn twee broers van 1,5 jaar oud. Het zijn twee lieve mannen die het gezellig vinden om op schoot te zitten. Het zijn twee lunkarya’s. Hierdoor hebben ze wat extra vachtverzorging nodig.

 • Timmie en Niels zijn twee beren van ongeveer 6 maanden oud. Deze heren vinden heel veel dingen nog een beetje spannend. Vooral oppakken is wel heel eng, eenmaal op schoot worden ze wat rustiger. Wie heeft een leuk huisje voor deze mannen waar ze rustig de kat uit de boom kunnen kijken?