Herplaatslijst

 • Teddy is een echte bruine teddybeer die een maatje zoekt om lekker te knuffelen. Hij is gecastreerd en kan direct bij een dame geplaatst worden. Teddy is 1 a 2 jaar oud en houdt van paprika!

 • **Gereserveerd** Kiwi is een gecastreerde beer van 2 jaar oud, hij kan vanaf 19 mei bij een dame. Zijn baasje bleek allergisch te zijn, vandaar dat hij een nieuw forever home zoekt. Kiwi heeft 3 kleuren in zijn vacht en houdt van lekker chillen. Een aai over de bol is hij ook niet vies van. Wie heeft een plekje voor hem met veel lekkere hapjes?

 • Deze 2 ongecastreerde kanjers zoeken een thuis! Ze kunnen goed samen, en zoeken daarom graag samen een goed huisje. Willem is een teddy met een bijzondere kleur op zijn gezichtje. Wij noemen dat lemonagouti. Tommy is een choco/rode cavia met mooie kruintjes. Tommy heeft 1 voortand aan de bovenkant, hij kan nog steeds erg lekker eten. Ze zijn beide zo’n 1,5 à 2 jaar oud.

 • Flip heeft met zijn bolle koppie een heel aandoenlijk uiterlijk! Van binnen is hij vriendelijk en enigszins afwachtend. Hij is altijd te porren voor een heerlijk(e) ontbijt, lunch of dinér. Deze rood met choco borstel is aan 1 oogje blind, maar hij kan hier prima mee leven. Zijn neus is goed genoeg om dat lekkere eten op te speuren. Hij is 23 maart gecastreerd dus kan bij een leuke dame.

 • Flip heeft een naamgenoot, vandaar dat hij Flip 2 genoemd wordt. Deze ontplofte cavia is 18 april gecastreerd en kan dus vanaf 19 mei bij een dame. Flip houdt van gezelligheid om zich heen, maar vindt het ook wel prettig om zich zo nu en dan eens terug te trekken in zijn hokje. Flip zal rond de 1,5/2 jaar zijn.

 • De nieuwsgierige Binky had wat pech met o.a. een wondje op zijn kont, maar hij is weer helemaal aan het opbloeien. Deze borstelmix met een beetje choco kleur op zijn hoofd is op 23 maart gecastreerd en kan dus direct bij een knappe dame. Wie wil hem vergezellen?

 • Barry is een mooie wollige CH-teddy man die hier vanaf eind vorig jaar is. Zijn kleurtjes zijn zwart, wit en crème en hij is 1,5 jaar. Barry kijkt even de kat uit de boom, maar voor wat lekkers is hij zeker te porren. Hij is gecastreerd en zoekt een leuke dame die hem kan vergezellen.

 • Een mooie 1 a 2 jarige 3- kleurige sheltie man die 18 april gecastreerd is en dus 18 mei bij een nieuwe dame mag. Die mooie manen kunnen de dames toch niet weerstaan?

 • Karel is een Peruviaan die de haartjes iets in de war heeft. Karel komt ook uit de grotere groep waardoor hij eerst een tijdje heeft moeten herstellen, in de tussentijd is hij gecastreerd en inmiddels genezen om te kunnen verhuizen, met of naar een of meerdere leuke dames. Karel vindt mensen steeds minder spannend worden. Met een beetje geduld, liefde en goede snackjes moet het helemaal goed komen.

 • Pluisje is een choco Peruviaan. Ook hij komt uit de grotere groep en heeft een periode moeten herstellen van zijn verwondingen. Inmiddels is hij helemaal hersteld en gecastreerd. Hij zit momenteel met Coco en mag eventueel met Coco verhuizen, maar hij mag ook verhuizen naar een leuke dame. Pluisje is een tikkeltje terughoudend.

 • Deze lange lokken behoren tot Harry. Harry is een van de beren uit een grotere groep en is inmiddels gecastreerd en hersteld van zijn verwondingen, waardoor hij opzoek mag naar een huisje met een leuke dame of wie weet wel meerdere dames. Hij vind alles nog wel spannend maar het gaat de goede kant op.

 • Ginger en Billie zijn twee heren uit een binnen gekomen grotere groep. Ze zijn binnen gekomen met veel bijtwonden en andere problemen, inmiddels zijn ze weer helemaal gezond en mogen ze samen naar een huisje. Ginger is de us-teddy en Billy is de borstel. Door hun verleden vinden ze alles en iedereen nog erg spannend.

 • Deze twee heren zijn Lilo en Loki, het zijn twee broertjes van 11 maanden oud en ze willen niks liever dan samen hun eerste verjaardag bij hun eigen huisje vieren. De broertjes zijn beide lavendel gladhaar en rustig van karakter tegen over elkaar. Mensen vinden ze nog wel erg spannend, het word gelukkig wel steeds beter.

 • In de opvang zijn hele leuke en lieve campbelli hamsters binnen gebracht. Er zijn nog 6 mannen en 2 dames opzoek naar een nieuw huisje. 3 mannen zijn geboren op 11 februari, 2 dames op 22 maart, 1 man op 22 maart en 2 mannen op 1 april , ze zijn allemaal zwart met een beetje wit, en 1 man is bruin van klaar. Campbelli’s zijn sociaal waardoor het mogelijk is om ze met meerdere samen te houden. Ze zitten hier per 2 of 3.

 • Deze twee halfbroertjes zijn Gijs & Bruno. Gijs ( rechts op de foto) is een wildagouti gladhaar met een beetje crème , hij is geboren op 30-03-2023. Bruno ( Links op de foto) is een wildagouti gladhaar met meer crème dan Gijs, hij is geboren op 12-04-23. De broertjes kunnen het goed vinden, soms word er een beetje gekibbeld maar dat hoort natuurlijk bij het broederschap.

 • Gijs heeft het gezellig met 2 dames, maar wil toch wel graag uitgeplaatst worden. Het is een rood/lilac kleurige borstel met wat langere haren op zijn bips. Hij is nu ongeveer 1,5 jaar oud.

 • Coco (L) en Babbel (R) zijn een duo die graag samen een huisje zoeken. Helaas konden ze ivm allergie niet in hun oude huisje blijven wonen, en zijn ze naar ons toe gebracht. Coco is een zeugje, en Babbel een gecastreerde beer. Beide zijn ongeveer 4 jaar oud. Ze kunnen samen geplaatst worden, of eventueel bij andere zeugjes.

 • Nog zo’n leuke borstel uit de berengroep. Ook Joep vond het hier niet ze gezellig en is ondertussen gecastreerd. Hij zou via deze weg graag een leuke date vinden. In het echt kennismaken is nog wel wat spannend, maar samen is zo veel gezelliger dan alleen. Ben/Ken jij een leuke zeug die wel een witlofje zou willen delen met onze Joep?