Herplaatslijst

 • Mick en Jagger zijn 2 heren die geboren zijn omstreeks januari 2022. Ze zijn binnengebracht met de dierenambulance omdat ze zijn gevonden in het bos. Wie geeft deze heren een liefdevol thuis?

 • Tio en Bas zijn 2 lieve heren die het goed met elkaar kunnen vinden. Tio is geboren in maart 2022 en Bas in april 2022. Het zijn rustige mannen die het niet erg vinden geknuffeld te worden.

 • Deze dames zijn ongeveer 2 jaar oud en hebben een flink formaat! Loulou is een borstel goud agouti en Jacky is een gladhaar. Opgetild worden vinden ze nog wel eng maar eenmaal op schoot genieten ze van knuffelen en aandacht. Ze zitten momenteel samen met Smak die ook op de herplaatslijst staat. Wie geeft deze dikke dames een goed thuis?

 • Twee lieve vrolijke babybeertjes geboren in augustus. Deze kleintjes worden bij voorkeur samen met of bij een wat oudere beer geplaatst om onderling kibbelen te voorkomen.

 • Twee lieve vrolijke babybeertjes geboren in augustus. Deze kleintjes worden bij voorkeur met of bij een wat oudere beer geplaatst.

 • Twee lieve vrolijke babybeertjes geboren in augustus. Deze kleintjes worden bij voorkeur apart met of bij een wat oudere beer geplaatst.

 • Twee lieve vrolijke babybeertjes geboren in augustus. Deze kleintjes worden bij voorkeur met of bij een wat oudere beer geplaatst.

 • *momenteel niet beschikbaar* Ook Bob is recent gecastreerd en mag vanaf 27 september een vriendinnetje hebben. Hij is in juli bij ons gekomen en we schatten dat hij omstreeks februari 2022 geboren is.

 • Deze lieve us-teddy is recent gecastreerd en mag vanaf 29 september een dame aan zijn zijde hebben. Hij is ongeveer 2 jaar oud. Gonzo is nog een beetje verlegen maar heeft een lief en rustig karakter.

 • Deze lieve broertjes zijn geboren omstreeks januari 2022. Het zijn twee rustige, lieve mannen die nog een beetje verlegen zijn.

 • Cees is een goud agouti gladhaar geboren in januari 2022. Hij is recent gecastreerd en mag vanaf 28 september bij of met zeugjes worden herplaatst.

 • Ella is een vrolijke dame van ongeveer februari 2021. Ze is een pittige tante met een duidelijke mening. Ze kan het beste aan een castraat worden gekoppeld, met eventueel een sociaal ander zeugje.

 • Oortje is een schattig gecastreerd beertje met een verhaal. Toen hij een tijdje bij ons in de opvang was, ontdekte we een poliep in zijn oor. Deze is in februari verwijdert, hij is toen direct gecastreerd. De operatie aan z’n oor viel hem zwaar en hij kwam er moeilijk bovenop. Tot hij zijn eerste eigen vriendinnetje kreeg, hier leefde hij enorm van op. Z’n hoofdje staat nog wat scheef en waarschijnlijk zal dit niet meer wegtrekken. Maar gelukkig heeft hij daar geen last van en is hij nu een tevreden mannetje. Het enige wat nog ontbreekt is een eigen huisje! Momenteel woont hij met Ella samen, dit gaat erg goed.

 • Wim is een oudere gecastreerde beer van oktober 2018. Hij is een sociale cavia en makkelijk in de omgang. Hij is bij ons binnengekomen via onze opvang in Oude-Tonge.

 • Mickey is een beetje speciaal. Deze gecastreerde beer vindt soms dingen enorm spannend en maakt zich daar dan ook enorm druk om. Rustig oppakken gaat gelukkig steeds beter. Maar het liefst hebben we voor hem een plekje waar alles mag, maar niks moet. Geen sociale verplichtingen, tenzij Mickey daar zelf zin in heeft.

 • Deze knappe pluizenbol was ongeveer van februari 2021. Hij is gecastreerd en wordt graag bij of met dames herplaatst. Momenteel zit hij samen met Lisa en Mable, dit gaat erg goed samen.

 • Mable is een jonge dame van ongeveer oktober 2021. Ze komt uit een grote groep en is nog een beetje verlegen. Graag herplaatsen we haar met of bij een gecastreerde beer.

 • Lisa is een knappe sheltie-dame van ongeveer april 2021. Toen ze bij ons binnenkwam was ze helaas al drachtig. Ondertussen hebben haar baby’s al een goed plekje gevonden, nu mama zelf nog.

 • Castraat Jesse zit knus tussen zijn vriendinnetjes in verstopt. Hij is een peruviaan van 7-1-2019. Anita (L) is een zeugje van 19-6-2021. Jessica (R) is een zeugje van 7-9-2020. Jessica heeft een pittige luchtweginfectie gehad en heeft daardoor stressvolle situaties een hoorbare reutel.

 • Dit mooie agouti-drietal worden graag met z’n drietjes samen herplaats. Ollie (L) is van mei 2020, Cavia en Roosje zijn zusjes van ongeveer 3 jaar. Ollie was een ongelukje, maar kon gelukkig na castratie bij mama en tante blijven wonen.

 • Edje is een witte borstel van ongeveer december 2021. Dani is een gladhaar van ongeveer januari 2022. We hebben hun leeftijden moeten schatten, ze zijn met een grote groep binnen gekomen en helaas was er weinig over de beestjes bekend. Je kan zien aan de aangeknaagde oortjes dat ze waarschijnlijk niet de makkelijkste start hebben gehad. Ze vinden veel dingen ook nog erg spannend en zoeken een rustig huisje waar ze de tijd krijgen om te ontpoppen tot echte huiscavia’s.

 • Earl (borstel) en Echo (Sheltie) zijn twee knappe beertjes uit januari 2022. Ze zijn samen binnen gekomen in een grote groep. Ze hebben heel erg moeten wennen, maar worden steeds nieuwsgieriger naar al die gekke mensen dingen.

 • Dit bijzondere duo vraagt om een kleine uitleg. Domino kan door omstandigheden niet gecastreerd worden. Hij is in stressvolle situaties snel benauwd en gaat dan moeilijk ademen. In z’n gewone dagelijks leven, heeft hij hier geen hinder van. Om hem wel een leuk leven met een knappe vriendin te kunnen bieden, is Hilde gesteriliseerd. Ze zoeken dan ook echt samen een huisje en kunnen dus ook niet in een groep met andere zeugen geplaatst worden (tenzij deze ook gesteriliseerd zijn). Domino was ongeveer 2 jaar in januari 2022 en Hilde is geboren in november 2021.

 • Wat is dit een gezellig duo! Teddy en Steve zijn twee broertjes van maart 2021. Ze doen het erg goed samen. Dit leuke sociale koppel kan niet wachten tot ze weer een permanent huisje hebben met een heleboel lekkere hapjes en aandacht.

 • Dit leuke duo zijn Miep (L) en Elias (R). Miep is een pittige dame van 1-3-2021. Ze heeft een duidelijke mening en laat het maar al te goed merken welke cavia’s ze wel en niet leuk vindt. Elias is goedgekeurd, de andere dames van de groep werden snel afgewezen. Naar mensen is ze heel vriendelijk en rustig. Elias laat alles rustig over zich heen komen. Hij was erg bang toen bij binnen kwam, maar wordt steeds stoerder en gaat langzaam genieten van de aandacht. Elias is van december 2021.

 • Deze twee knappe dames zijn op zoek naar een leuke castraat om bij te komen wonen. Angel is een sheltie van 14-1-2021, haar lange haren hebben extra verzorging nodig en moeten regelmatig geknipt worden om klitten te voorkomen. Coco heeft een mooie kruin en is geboren op 8-1-2022. Het zijn twee rustige dames.

 • Deze twee leuke beren wonen bij ons buiten. Ze vinden het heerlijk om de hele dag buiten door het gras te scharrelen. Snackie (creme wit) is ongeveer 1,5 jaar en Smikkel (driekleur) is ongeveer 2,5 jaar. ‘s Ochtends staan ze al onrustig te wachten tot het deurtje open gaat en ze naar buiten mogen. Daarom zoeken we ook een huisje voor de waar ze (deels) buiten mogen wonen.

 • Deze twee leuke broertjes zijn Bobby en Bas. Ze zijn geboren in juli 2020 en kunnen het goed met elkaar vinden. Bobby is de meest nieuwsgierige van de twee en na even aarzelen volgt Bas trouw zijn broertje. Daarom zijn ze ook samen opzoek naar een huisje.

 • Floyd en Aladin zijn een berenkoppel. Floyd is een lieve zwarte us-teddy geboren op 17-01-22. Aladin is een hele nieuwsgierige  Rex aqouti geboren op 30-4-2020.

 • Babbel en Spike zijn twee al wat oudere beren van 3 jaar die graag samen een nieuw huisje vinden. Babbel is de leuke driekleur met het kruintje en Spike is de knappe  agouti met de  stoere kuif.

 • Rick en Daryl zijn een leuk berenkoppel. Rick is de bruin/witte man en Daryl is de driekleur man.  Ze zitten al bijna een jaar in de opvang te wachten op en een nieuw huisje waar ze samen mogen blijven.

 • Appie en Lobo zijn een castraat zeug koppel. De castraat Lobo is een witte marino, zijn haar zal daardoor af en toe bijgehouden moeten worden. De zeug Appie is blind aan beide ogen en zal het daardoor erg fijn vinden om in een stabiele omgeving te zitten waar ze niet al te veel vast gehouden wordt. In de opvang lijkt zij geen last te hebben van haar blindheid en hobbelt gewoon door het hok.

 • *momenteel niet beschikbaar* Je ziet het niet vaak maar dit trio beren heeft het heel gezellig samen. Snowie, Bowie en Tailor zijn al een jaar in de opvang. Snowie (cali borstel) en Bowie (Borstel wit) zijn de zoons van Tailor. Tailor (sheltie) heeft een kleine tia gehad en loopt daarom een beetje wiebelig, maar lijkt hier verder geen last van te hebben. Omdat het een trio beren is vinden wij het belangrijk dat zij in hun nieuwe huisje veel ruimte krijgen.

 • Duo Penotti is een een leuke relaxte beer. Hij is gecastreerd en zoekt een leuke dame en een gouden huisje om oud te worden. Hij is ongeveer een jaar in mei 2022.  

 • Jesse, Kim, Wilma en Vlammetje hebben alle vier iets gemeen namelijk hun naaktheid. Deze vier skinnies hebben een hechte band en willen daardoor ook graag bij elkaar blijven. Jesse is een castraat uit januari 2020. De dames komen allemaal uit begin 2021.

 • Muffin en Brownie zijn twee beren uit september 2021. Dit is een leuk ondernemend duo. Beide zijn vrij rustig van karakter.

 • Tijdelijk niet herplaatsbaar. Smak is een schattige maar avontuurlijke gecastreerde beer. Hij heeft even moeten wachten maar mag inmiddels bij de dames.

 • Rufus is een gecastreerde beer van net een jaartje oud en super schattig. Rufus is klaar om de toekomst tegemoet te gaan en zoekt daarom een vijfsterrenhuisje met een knappe dame.

 • Mattie is een leuke beer van ongeveer 3,5 jaar. Hij is gecastreerd en kan bij zeugjes worden herplaatst. Hij is erg lief en sociaal. Graag herplaatsen we hem met/bij een leuke dame.