Herplaatslijst

 • Dit lieve us-teddy beertje is geboren op 14 mei 2021. Hij is nieuwsgierig en is dol op groente. Hij is gecastreerd en mag al vanaf 24 september gekoppeld worden aan 1 of meerdere zeugjes. Hij heeft er al helemaal zin in.

 • Dit beertje heeft de naam Happy. Toch is hij pas helemaal happy als de dag aanbreekt waarop hij zijn nieuwe baasje ontmoet. Hij mag vanaf 24 september bij de dames omdat hij inmiddels gecastreerd is.

 • Jelle is in februari 2021 geboren en komt uit Burgum. Inmiddels was hij dus ook oud genoeg voor castratie. Ook hij mag dus samenwonen met zeugjes vanaf 24 september. Hij hoopt dat iemand verliefd op hem wordt, omdat witte cavia’s vaak langer in de opvang blijven zitten. Hij wil zo graag zijn eigen lieve baasje waar hij lekker verwend wordt met lekkere groente.

 • Deze borstelharige beer heet Billy. Hij heeft mooi 3 kleurtjes en een lief snoetje. Hij is bij ons binnen gebracht omdat de kinderen niet meer naar hem om keken. Hij doet erg zijn best om goed op de foto te komen, want hij hoopt heel erg dat hij nu een huisje vindt waar hij oud mag worden. Met natuurlijk uiterst lieve baasjes die hem lekker vertroetelen. Hij hoopt in de toekomst (vanaf begin oktober) dat hij het gezellig mag hebben met vrouwelijke soortgenootjes.

 • ***Gereserveerd* Hier hebben we Bertje. Hij is best wel een beetje bijzonder. Het viel ons op dat hij namelijk best wel lange snorharen heeft. Maar dat is niet het enige. Op zijn rug heeft hij een enorme hanenkam met 1 hele lange pluk. Het lijkt wel alsof hij een antenne heeft. Bertje is begin september gecastreerd zodat ook hij vanaf oktokber gezellig aan een of meerdere leuke zeugjes gekoppeld kan wachten. Hij kan niet wachten.

 • ***Gereserveerd*** Deze heer heet Toby. Het is een US Teddy met een prachtig agouti kleurtje. Hij is nog lekker jong en inmiddels al gecastreerd. Rond oktober mag hij samen met zeugjes geplaatst worden.

 • Dit agouti rex beertje heet Jason. Hij is gecastreerd en mag vanaf oktober samen met zeugjes geplaatst worden. Hij moet dus nog eventjes afwachten. Heeft u een leuk huisje voor hem?

 • Deze prachtige beer van ongeveer 2 jaar oud is bij ons in de opvang gebracht omdat zijn maatje is overleden. Toen bleef hij alleen over. Hij is inmiddels gecastreerd en kan niet wachten om een stel leuke dames te mogen ontmoeten waar hij gezellig samen mee mag vertoeven. Vanaf oktober mag hij bij de zeugjes geplaatst worden. Is hij geen knapperd??

 • Dit leuke jonge beertje is dol op huisjes. Bij ons in de opvang zoekt hij het regelmatig hogerop en gaat hij bovenop zijn huisje zitten. Hij is inmiddels gecastreerd en mag dan ook vanaf oktober bij de dames.

 • Dit leuke gekruinde beertje is op zoek naar het leukste huisje.  Hij is 2 september gecastreerd dus mag hij vanaf oktober ook samen met zeugjes geplaats worden. Of misschien wonen er al zeugjes bij u waar hij aan gekoppeld kan worden.

 • Hier hebben we Pip! Pip is een mooie 3 kleurige borstel van plm. 2 jaar oud. Het is een lieve nieuwsgierige beer. Hij is op 1 september gecastreerd dus hij mag vanaf 1 oktober ook gekoppeld worden aan leuke zeugjes. Heeft u een liefdevol huisje voor hem?  

 • John is een zeer energieke en nieuwsgierige cavia echter nog een beetje schuw. De reden dat hij hier is gekomen is vanwege een oeps-nestje waar de vorige eigenaren geen plek voor hadden en waar John helaas ook bij hoorde nu zit hij hier met zijn broertjes en zusjes spelend te wachten op een nieuw liefdevol thuis. John is gecastreerd en 7 maanden oud.

 • Harry en Moos zijn twee aardige heren die een nieuw thuis zoeken. Harry is een zilvervos borstel cavia geboren in januari van dit jaar. Moos is een zwart/grijze sheltie van april dit jaar. Ze kunnen het samen erg goed vinden en vandaar dat we ze het liefst als koppeltje plaatsen. Ze zijn in het begin misschien nog wat angstig, maar met veel aandacht en veel lekker eten zal dat helemaal goedkomen.

 • Duco is een gecastreerde beer van ongeveer een jaar. Hij heeft lang haar en heeft daardoor wat vachtverzorging nodig. Duco zou graag een nieuw vriendinnetje willen hebben.

 • Marley is een gecastreerde beer met een aparte vacht waardoor hij een grappig uiterlijk heeft. Marley zit nu samen met een leuke dame met wie hij herplaatst kan worden.

 • Tom is een knappe beer van ongeveer juni 2019. Hij is met een groepje cavia’s binnengebracht en vindt veel dingen nog vrij spannend. Hij is gecastreerd op 18-06-2021 en kan vanaf 18-07-2021 bij zeugjes worden herplaatst. Graag herplaatsen we hem met een leuke dame.

 • Damano en Eric zijn een leuk koppeltje van april 2021 (Links, Damano) en juni 2020 (rechts, Eric). Ze zijn met een grotere groep bij ons gebracht, omdat hun eerdere eigenaar stopte met het opvangen van cavia’s. Ze zijn erg lief, maar moeten nog wel erg aan mensen wennen. Graag geven we ze samen een goed huisje.

 • Chase is een eigenwijze cavia van ongeveer februari 2021. Hij is met een aantal andere cavia’s bij ons in de opvang gekomen en vindt veel dingen nog vrij spannend. Lekkere groentes, veel aandacht en geduld zijn bij hem nog wel nodig. Hij is gecastreerd op 09-07-2021 en kan vanaf 09-08-2021 bij dames worden herplaatst. Graag geven we hem een goed plekje met een leuke dame.

 • ***Tijdelijk niet herplaatsbaar Mako is een leuk beetje van ongeveer februari 2021. Hij is met een grotere groep binnengebracht en vindt veel dingen nog erg spannend, maar met veel tijd en aandacht moet dat zeker beter worden. Hij is gecastreerd op 09-07-2021 en kan vanaf 09-08-2021 bij zeugjes worden herplaatst. Graag herplaatsen we hem met 1 of 2 dames.

 • Fin is een schattige beer van ongeveer februari 2021. Hij is gecastreerd op 09-07-2021 en kan vanaf 09-08-2021 bij zeugjes worden herplaats. Hij is met een grotere groep binnengebracht en vindt veel dingen nog erg spannend, maar met veel tijd en aandacht zal dat zeker beter moeten worden. Graag herplaatsen we hem bij een of twee leuke dametjes.

 • ***TIJDELIJK NIET HERPLAATSBAAR*** Jimmy is een oudere beer van ongeveer 4 jaar in juni 2021. Hij is in de opvang gekomen omdat zijn maatje overleden is. We zoeken nu een leuk huisje voor Jimmy met 1 of 2 leuke dames. Hij is erg lief en eventueel geschikt voor kinderen. Jimmy is gecastreerd.

 • Blackie is een jonge castraat van ongeveer 9 maanden. Het is een lief timide mannetje die een plekje zoekt waar hij alle tijd krijgt om te ontdooien.

 • Dumpty is een gecastreerde beer van ongeveer april 2020. Hij is een vrolijk beertje die nog wel heel veel spannend vindt. Maar hij gaat steeds meer proberen te ontdekken. Met een stoere dame aan zijn zijde durft hij binnenkort alles aan.

 • Bernard en Perry zijn 2 leuke beren van augustus 2020. Ze zijn in de opvang gekomen, omdat hun eigenaar geen tijd meer voor ze had. Ze zijn erg lief, maar vinden veel dingen nog wat spannend. Ze zijn eventueel geschikt voor kinderen en we herplaatsen ze graag samen.